Gymmixheader

Vi är en ideell Gympaförening ansluten till Svenska Gymnastikförbundet. Vi startade år 2000 och har ca 700 medlemmar, ungefär lika många barn som vuxna och pensionärer.

Vi har 13 vuxengrupper med varierande innehåll (lätt- medel, sittande, yoga och ett pass för gubbar i alla åldrar). Vi har pass både på dag- som kvällstid.

För barn har vi 8 pass för åldrarna 4-14 år, två familjegympapass för de allra minsta och 6 dansgrupper.

Ni gör 18-20.000 träningspass på ett år hos oss. Alla deltagare är försäkrade mot olycksfall under passet, såväl som på väg till eller ifrån passen. Vissa barn betalar en extraförsäkring när de gör lite mer avancerade övningar.

Vi i styrelsen arbetar helt ideellt med ekonomi, lokaler, ledare, barnköer, material, planering mm. Vi har ca 25 ledare och hjälpledare. Dessa får en liten ersättning för det jobb de lägger ner. Alla ledare har gått lämplig utbildning inom gymnastiken.

Förutom gympan så försöker vi aktivera er med deltagande i motionslopp, vi har informationsträffar om aktuella hälsofrågor, vi ordnar läger för de lite större barnen etc. Vi har en familjeuppvisning varje vår där barnen visar upp vad de har lärt sig. Ett frivilligt inträde till denna uppvisning har under åren gjort att vi under årens lopp kunnat skicka över 200.000 kr till olika behjärtansvärda ändamål.

Vi omsätter runt 500.000 kr. Intäkter är träningsavgifter och bidrag från kommun och staten. Våra avgifter är som ni vet bland de allra lägsta för jämförbar verksamhet.. Våra kostnader är i huvudsak hyror, löner, försäkringar, kurser, material, medlemsavgifter, musik mm. Verksamheten går runt men inte mycket mer.

Kommunen stöttar oss genom att tillhandahålla lokaler till ett bra pris och genom att betala aktivitetsbidrag för vissa grupper.

Vi har en hemsida www.gymmixivast.se och en Facebook-sida.

Gymmix i Väst

Catarina (ordförande), Lasse (kassör), Kiyo, Ellen, Erika och Olivia (ledamöter i styrelsen).

Här hittar ni kort info om oss ledare på Gymmix i Väst!

Kiyo Föreningens hjärta. Huvudledare med pass för vuxna och pensionärer. Varit ledare i över 40. Massör och Japanska.

Lasse Eller Morfar-Lasse. Främst med på familjegympan och tar hand om administration.

Cattis Huvudledare i gymnastik som varit med sen starten 2000. Leder både barn- och vuxenpass på Näsetskolan. Leder Vinterkicken! Fyrbarnsmamma, hundägare och säljare.

Erika Huvudledare sedan många år tillbaka. Leder gymnastiken på Näsetskolan på onsdagar. Har hand om anmälan via mail. Sportälskande fysioterapeut.

Olivia Huvudledare i dans sedan 2012. Just nu endast med på familjegympan. Har hand om anmälan via mail och hemsidan. Kattägare och lärare.

Lilly N Huvudledare på dans och ledare på gymnastiken, började som hjälpledare 2015. Leder just nu dans på torsdagar samt gymnastik på månsdagar. Pluggar till djurvårdare.

Emilia Hej! Jag heter Emilia och är född 2003. Jag går just nu sista året på hvitfeldtska gymnasiet och läser samhäll beteende. Jag är huvudledare för alla dansgrupper på torsdagar

Tilda Ledare på gymnastiken på onsdagar i Näset.

Ellen Ledare sedan länge. Är med på familjegympan och har ibland yoga och gympa för vuxna. Musiklärare.

Alma Ledare för gymnastiken på torsdagar i Näset.

Ella Ledare sedan 2018 och är huvudledare för dansen på måndagar 19.00. Går just nu sista året på Hulebäcksgymnasiet där jag läser dans estet.

Stella Ledare på gymnastik, började som ledare 2018. Har just nu gymnastiken på torsdagar i Näset. Pluggar natur på gymnasiet och hatar matte.

Linn

Melinda

Nora

Lilly B

Maxima

Ebba Ledare för dansgrupperna på måndagar 17.00 och 18.00.

Elina Ledare för dansgrupperna på måndagar 17.00 och 18.00.

Klara Ledare för dansgrupperna på måndagar 17.00 och 18.00.


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub